Άση Μπήλιου: «Η πανσέληνος καταστρέφει 2 ζώδια! Μεγάλη προσοχή»!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Άση Μπήλιου τονίζει σε προβλέψεις: «Η πανσέληνος καταστρέφει 2 ζώδια! Μεγάλη προσοχή»!

Η κορυφαία αστρολόγος, αναλύει και δίνει τα φώτα της σε όλους μας! Η σελήνη έχει περάσει ήδη στους Ιχθύς και αύριο το πρωί ολοκληρώνεται η πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων.

Επηρεάζονται περισσότερο Ιχθύες με γενέθλια 11-16.3, Παρθένοι γεννημένοι 11-16.9, Δίδυμοι γεννημένοι 11-16.6 και Τοξότες γεννημένοι 11-16.12 ή όσοι έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο ωροσκόπο στις 21 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ: Την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα και τα βάρη της, να φύγετε ένα ταξίδι δείχνει η πανσέληνος.


ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια φιλική σχέση θα σας απασχολήσει περισσότερο. Ενδεχομένως να έχετε μια σύγχυση ή ανασφάλειες για ένα στόχο σας. Προσοχή στην έκφραση θυμού.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε ιδιαίτερα αυτό το γουηκεντ. Κάτι δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί και σας δημιουργεί ανησυχία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυαλό σας είναι στα μελλοντικά σας σχέδια ενώ μπορεί να αποφασίσετε ένα ταξίδι. Ιδιαίτερα συναισθηματική αυτή η πανσέληνος και για σας.


ΛΕΩΝ: Έντονος συναισθηματισμός. Ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα που δεν θέλατε μέχρι τώρα. Άγχος για ένα οικονομικό θέμα! Προσοχή στην υγεία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο επίκεντρο οι σχέσεις σας με τους άλλους. Εξιδανικεύσεις στις σχέσεις αλλά και αίσθηση απογοήτευσης!


ΖΥΓΟΣ: Αποφάσεις σε θέματα δουλειάς ή για την φυσική σας κατάσταση. Άγχος ή σύγχυση σε κάποιο επαγγελματικό θέμα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κορύφωση σε συναισθηματικό επίπεδο! Ένας έρωτας θα σας απασχολήσει ή ίσως η σχέση με ένα σας παιδί.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθετε την ανάγκη να είστε μαζί με ανθρώπους που αγαπάτε και που σας ξεκουράζουν. Ένα οικογενειακό ή ένα επαγγελματικό θέμα θα σας απασχολήσει!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράζετε πιο ανοιχτά τα συναισθήματα σας είτε πιο εξωστρεφείς ενώ κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ιδιαίτερα φορτισμένη σε συναισθηματικό επίπεδο η πανσέληνος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά σας απασχολούν περισσότερο και ίσως τα θέματα της δουλειάς που σχετίζονται με αυτά. Μην εξισώνετε όμως την αξία σας με τις αμοιβές σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Με ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο ίσως και με ένα παράπονο για μια ερωτική σχέση ή την έλλειψη της έρχεται η πανσέληνος. Προσοχή στα νεύρα κ υγεία

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση