6 μοναδικά tips για τέλεια πόδια το καλοκαίρι!

ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΩΜΑ

Μπήκε το καλοκαίρι και ήρθε η ώρα να φορέσεις τα σορτσάκια που τόσο αγαπάς!Διάβασε παρακάτω,τα 6 μοναδικά tips για να αποκτήσεις τέλεια πόδια,ακόμη και με το ξυραφάκι!

Κάντε καλή απολέπιση. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτή τη φόρμουλα και το πιο σημαντικό βήμα. Απολεπίστε πολύ καλά τα σημεία που πρόκειται να αποτριχώσετε. Με αυτό τον τρόπο θα ελευθερώσετε ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες που μπορεί να κρύβονται κάτω από νεκρά κύτταρα και θα τις θα τις αφήσετε στο έλεος του ξυραφιού.

Αγοράστε ένα καλό ξυραφάκι. Με μερικές εξαιρέσεις, τα ξυραφάκια μιας χρήσης δεν απομακρύνουν καλά τις τρίχες. Επιλέξτε ένα με ξεχωριστές κεφαλές, αντρικό ή γυναικείο και μη χρησιμοποιείτε την κεφαλή παραπάνω από τρείς φορές. Οι λεπίδες του ξυραφιού αμβλύνονται και δεν κάνουν καλό ξύρισμα.

Μην ξυρίζεστε με αφρόλουτρο. Το καλύτερο προϊόν για το ξύρισμα –ίσως καλύτερο και από τον αφρό ξυρίσματος- είναι η μαλακτική κρέμα μαλλιών. Απλώστε τη στα σημεία που θέλετε να περιποιηθείτε και θα δείτε πως το ξυραφάκι θα γλιστρά με τεράστια ευκολία.AdvertisementYou can close Ad in 1 s

Περάστε το ίδιο σημείο τρείς φορές. Κάθε φορά αυξάνοντας ελαφρά την πίεση ώστε να πετύχετε όσο το δυνατόν κοντινότερο ξύρισμα γίνεται.

Γυρίστε το νερό στο κρύο. Δεν προσπαθούμε να σας βασανίσουμε. Με το κρύο το δέρμα σας θα ανατριχιάσει και οι τρίχες που δεν ελευθερώθηκαν με το scrub θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πιστέψτε μας, είναι πολλές και είναι εκείνες που ξεφεύγουν και την ίδια μέρα κάνουν τα πόδια σας να τσιμπάνε. Αφού βάλετε το κρύο νερό, περάστε άλλη μια φορά το ξυραφάκι από τα πόδια σας.

Ενυδατώστε πολύ καλά. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα σας θα είναι πολύ μαλακό κι έτσι θα επιτρέψει στις τρίχες να το διαπεράσουν με ευκολία. Ακόμα κι αν δεν ξυρίσετε τα πόδια σας την επόμενη μέρα βάλτε και πάλι κρέμα. Θα βοηθήσει τις τρίχες που έκαναν την εμφάνιση τους να μαλακώσουν και να μην είναι άγριες στην αφή.

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση