Στάθης Ψάλτης: Αποκάλυψη – βόμβα: “Άφησε πίσω του ερείπια!Η κόρη του δεν μπορεί να…”

SHOWBIZ

Αποκάλυψη βόμβα δυο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη: “Άφησε πίσω του ερείπια!Η κόρη του δεν μπορεί να…”

Γνωστός ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για πράγματα που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα!

Στάθης Ψάλτης: Αποκάλυψη - βόμβα:

Πολλοί καλλιτέχνες τελευταία μπαίνουν σε γηροκομεία. Άνθρωποι που πέρασαν από τα χέρια τους πάρα πολλά λεφτά. Η Μαίρη Λίντα, ο Γιάννη Ρώτας, αδελφός του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη…

Έχουμε πολλούς, εγώ προσωπικά φέτος έχω ασχο­ληθεί με την εισαγωγή 4 ηθοποιών σε γηροκομεία, θέλει πάρα πολύ δουλειά για να μπει κάποιος σε γη­ροκομείο. Μερικοί με είπαν «ψώνιο», που τρέχω κι ασχολούμαι. Οι άνθρωποι που μπαίνουν είναι μόνοι τους, δεν έχουν οικογένεια.

Η Μαίρη Λίντα έχει μια κόρη.

Η Μαίρη Λίντα δεν ήταν σωστό που μπήκε στο γη­ροκομείο, από τη στιγμή που έχει μια κόρη. Έπρεπε να βρει τρόπο η κόρη της να την προστατεύσει για να μην μπει. Δεν σημαίνει ότι τα γηροκομεία είναι κακά. Είναι μια λύση ανάγκης για έναν άνθρωπο ολομόνα­χο, αλλά κάποιος που έχει οικογένεια να μείνει εκεί, μαζί του.

Ο Γιάννης Ρώτας δεν είχε ανθρώπους, μόνο την ανιψιά του, την κόρη του Στάθη, και από τη στιγμή που έμεινε στον άσο… Δεν θεωρώ σωστό ένας τέτοιος ηθοποιός, τέτοιου βεληνεκούς, όπως ο Στάθης Ψάλτης, με τόσα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια του, να αφήσει πίσω του τόσα ερείπια. Νομίζω ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν ο Στάθης Ψάλτης. Όταν περνάνε τόσα πολλά λεφτά από τα χέρια σου…

Σε ποια ερείπια αναφέρεσαι;

Στον αδελφό του, τον οποίο άφησε άπο­ρο στο γηροκομείο με έξωση, η κόρη του δεν μπορεί να πληρώσει το δάνειο, να μην έχει αφήσει πίσω του σύνταξη για τη γυ­ναίκα του… δεν υπάρχει σύνταξη… αυτά είναι ερείπια.

Δεν μπορώ να ξέρω πώς διαχειρίστηκε τα χρήματα του, αλλά ξέρω…

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση