Σοκάρει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! «Στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου έχω την ταφόπλακα της μάνας μου»!

SHOWBIZ

Σοκάρει με την εξομολόγηση της γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Αποκάλυψε πως έχει την ταφόπλακα της μάνας της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Τα λόγια της στην συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν, ανατριχιάζουν.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μαρίνα Ψάλτη στη Ρενέ Σαραντινού, και αναφέρεται μεταξύ άλλων στον θάνατο της μητέρας της.

Μαρίνα Ψάλτη ταφόπλακα μητέρας

Έχασες τη μητέρα σου, η οποία, όπως μου είχες πει, ήταν και κολλητή σου φίλη.

Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη ιστορία. Είναι η 3η χρονιά που έχει φύγει και δεν έχω συνέλθει ακόμα. Η μάνα μου ήταν το αστέρι της οικογένειας, ό,τι ξέρω το έχω μάθει από εκείνη. Ήταν μια έξυπνη γυναίκα με διάφορα ταλέντα που τίποτα δεν εξέλιξε γιατί παντρεύτηκε, έκανε παιδιά και ήταν στο σπίτι μαζί μας. Γενναιόδωρη γυναίκα και καλή μάνα… Έχασα την κολλητή μου. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και κάτι πολύ αστείο.

Ποιο είναι αυτό;

Μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μου έχω την ταφόπλακα της μάνας μου, την οποία, επειδή έγινε η εκταφή της, δεν έχω προλάβει να τη βάλω στην αποθήκη του σπιτιού μου, γιατί είναι βαρύ το μάρμαρο, ο Γιάννης έχει τη μέση του και δεν μπορεί, οπότε μου έχει μείνει η ταφόπλακα, η οποία είναι ακόμα εκεί και την πάω… βόλτα στην Αθήνα από τα Χριστούγεννα. Θα βρω έναν άντρα που να μην έχει τη μέση του και θα τη βάλω στην αποθήκη. Είναι ολόκληρη, με το όνομά της, τις ημερομηνίες, έχω και τον σταυρό. Άσε που έχει γεμίσει και το πορτμπαγκάζ… πηγαίνω σούπερ μάρκετ και τα ψώνια τα βάζω στα πίσω καθίσματα. Το πορτμπαγκάζ το έχει πιάσει όλο η ταφόπλακα!

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση