Παντρεύεται η κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου! Πότε και πού θα γίνει ο γάμος;

SHOWBIZ

Παντρεύεται η κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πότε και πού θα γίνει ο γάμος!

«Οι λέξεις δεν μπο­ρούν να εκφρά­σουν την ευτυχία και τον ενθουσι­ασμό μου. Ανυπομονω να παντρευτώ αυτόν τον υπέ­ροχο άντρα. Σ’ αγαπώ».

Με αυτά τα λόγια, η μέλλουσα νύφη γνωστοποίησε την απόφαση της να παντρευτεί και αυτή η στιγμή έφτασε, αφού σε λίγο διάστημα, και συγκεκριμένα τον Μάιο, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλη­σίας!


Εκείνη και ο δικηγόρος στο επάγ­γελμα σύντροφός της τέλεσαν τους αρ­ραβώνες τους πέρυσι στο Λονδίνο.

Η γαλαζοαίματη δε θα αφήσει τίπο­τα στην τύχη του και θέλει εκείνη την ημέρα όλα να είναι τέλεια, με την τελετή να γίνει όπως της αρμόζει… άκρως βα­σιλική.

Μέλη βασιλικών οικογενειών, γαλαζο­αίματοι, επιχειρηματίες και πολλά άλλα μέλη της αριστοκρατίας αλλά και της δι­εθνούς επιχειρηματικότητας αναμένε­ται να τιμήσουν το ζευγάρι με την πα­ρουσία τους στις Σπέτσες.

Στον γάμο όλα θα είναι ρομαντικά και μάλιστα θα ταιριάζουν με την ηρεμία και την ομορφιά του ελληνικού τοπί­ου. Δεν ήταν μάλι­στα τυχαία η παραμονή της στη χώρα μας στις αρχές του καλοκαιριού, αφού θέλει να οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες για το Μυστήριο.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η ίδια, μάλιστα, έκανε πρόβα νυφικού στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, στο κέντρο της Αθήνας, αφού εκτιμά τις δημιουργίες της διάση­μης σχεδιάστριας κι έτσι αφέ­θηκε στα έμπειρα χέρια της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας για να της δημι­ουργήσει το πριγκιπικό νυφικό των ονείρων της! Η πριγκίπισσα Θεοδώρα, λοιπόν, παντρεύεται με τον αγαπημένο της Ματ!

Παντρεύεται η κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου! Πότε και πού θα γίνει ο γάμος;
Παντρεύεται η κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου! Πότε και πού θα γίνει ο γάμος;

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση