Αννίτα Ναθαναήλ: Η κόρη μου μόνο πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε στο GNTM

SHOWBIZ

Καταπέλτης για τα όσα συμβαίνουν στο GNTM ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Το πρώην μοντέλο είπε πως σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπε στην κόρη της να δηλώσει συμμετοχή σε ένα τέτοιο ριάλιτι.

«Η κόρη μου μόνο πάνω από το πτώμα μου θα μπορούσε να πάει στο GNTM. Αυτά τα πράγματα που κάνουν στο GNTM κανένα μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του δεν τα περνάει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Αννίτα αναφέρθηκε και στο «Real Housewives» που είχε συμμετάσχει παλαιότερα: «Στο Real Housewives δεν ήξερα ότι θα ξεκατινιαστούμε τόσο. Δεν μετανιώνω για τη συμμετοχή μου, ήταν τα πιο εύκολα 12.000 ευρώ που έβγαλα στη ζωή μου. Δεν πάω κομμωτήριο, κουρεύομαι μόνη μου».

Μίλησε ακόμα και για την αγάπη που έχει για τη θάλασσα: «Είμαι θαλασσινός τύπος όλο το χρόνο. Κολυμπάω, κάνω καταδύσεις και γενικά έχω πολύ στενή σχέση με τη θάλασσα και τον βυθό. Ο γάμος μου ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα την τηλεόραση. Δεν με ενδιέφερε να γίνω παρουσιάστρια. Δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα ζευγάρι να δουλεύουν μαζί».

πηγη

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση