Η εξομολόγηση της Ναταλίας Τσαλίκη: «Συγκρούστηκα κι έφυγα από το σπίτι μου»

SHOWBIZ

Η Ναταλία Τσαλίκη παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για τα εφηβικά της χρόνια και τον γάμο της με τον Γιάννη Μπέζο.

Όταν εγκατέλειψα τη Φιλοσοφική είχα αντιδράσεις από τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν πολύ της ακαδημαϊκής μόρφωσης. Η μεγάλη μου επανάσταση ήταν όταν έφυγα από το σπίτι μου. Συγκρούστηκα κι έφυγα από το σπίτι μου εκεί γύρω στα 19 μου».

«Θα βάλουμε φραγμό στους άλλους ανθρώπους να ασχοληθούν με το θέατρο; Αυτό είναι φασιστικό. Δεν υπάρχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, καλώς ή κακώς αυτό είναι άλλο θέμα. Από τη στιγμή που είναι ανοιχτό το επάγγελμα ο καθένας μπορεί να ανέβει στη σκηνή και να παίξει. Το δύσκολο είναι πόσο θα κάτσει και πώς θα τον υποδεχτεί το κοινό.

Δεν θα ήμουν σε μία παράσταση που δεν θα ήταν επαγγελματίες ηθοποιοί, εκτός κι αν ήταν κάποιος φοβερά ταλαντούχος που… τυχαίνει κι αυτό, αλλά δεν μου έχει τύχει», είπε η Ναταλία Τσαλίκη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο: «Η ζωή στο σπίτι με τον Γιάννη Μπέζο είναι υπέροχη. Όλα είναι θέμα ανθρώπων. Αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που είμαστε εμείς στην πραγματικότητα, στην καθημερινότητά μας. Οι σπουδαίοι άνθρωποι, οι ώριμοι άνθρωποι είναι απλοί. Οφείλουμε μεγαλώνοντας να γινόμαστε παιδιά, όσο γίνεται πιο αθώοι, τρυφεροί. Οπότε, γι’ αυτό μου αρέσει να ζω με τον άντρα μου, γιατί είναι έτσι».

Δείτε το βίντεο:

πηγη

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση