Νίκος Βέρτης: Η δικαστική απόφαση για το όπλο του τραγουδιστή!

SHOWBIZ

Τέλος στην δικαστική περιπέτεια του Νίκου Βέρτη έβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνς, αθωώνοντάς τον τραγουδιστή για την πλημμελή φύλαξη του όπλου του, το οποίο εκλάπη μαζί με το αυτοκίνητό του από ιδιωτικό πάρκινγκ στη Γλυφάδα τον Ιανουαρίου του 2017.


Ο Νίκος Βέρτης δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του, ο οποίος και εξήγησε τι έχει συμβεί! Διαβάστε παρακάτω….


«Ο εντολέας μου κατείχε νόμιμα το όπλο με άδεια οπλοφορίας» τόνισε ο δικηγόρος! Αξιοσημείωτο είναι ότι το δικαστήριο απάλλαξε τον τραγουδιστή λόγω έλλειψης υπαιτιότητας!

Το χρονικό της υπόθεσης

Δύσκολες ώρες περνάει ο Νίκος Βέρτης καθώς έχει δικαστικά μπλεξίματα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε δικαστικούς μπελάδες καθώς βρέθηκε στην κατοχή του όπλο, το οποίο κατέληξε σε άγνωστα και ενδεχομένως επικίνδυνα χέρια!

Ο γνωστός τραγουδιστής θα καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας προκειμένου να λογοδοτήσει για την φύλαξη του όπλου που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές τζιπ το οποίο εκλάπη πριν από δύο χρόνια!

ektakto-sto-dikastio-o-nikos-vertis

Ο Νίκος Βέρτης δήλωσε αμέσως την κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όμως εκτός από την απώλεια του αυτοκινήτου βρέθηκε αντιμέτωπος με ακόμη έναν πονοκέφαλο! Στο τζιπ βρισκόταν και ένα όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ο τραγουδιστής κατείχε νομίμως!

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση