Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Κωστής ανακοινώνει στη Λίλιαν ότι έφυγε από το σπίτι του!

TV

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24! Διαβάστε παρακάτω…

Ο Μιχάλης, μετά την αποκάλυψη ότι η Μαρίνα γνώριζε για την απαγωγή της Έλλης, νιώθει για άλλη μια φορά προδομένος από αυτήν και της ζητάει να χωρίσουν οριστικά. Ο Κωστής επιστρέφει στο πατρικό του και η Έλλη ζητάει από το Δημήτρη να τον διώξει και από την εταιρεία. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα παρακαλεί το Φώτη να τη φέρει σε επαφή με το σύνδεσμο για να μάθει η ίδια πού είναι η Ελπίδα, αλλά ο Φώτης αρνείται, επειδή φοβάται μην μπλέξει η Μαρίνα με τον υπόκοσμο.

Παράλληλα, ο Κωστής ανακοινώνει στη Λίλιαν ότι έφυγε από το σπίτι του και από τη γυναίκα του κι εκείνη του λέει ότι βάζει μπροστά το διαζύγιό της. Συμφωνούν ότι μπορούν να ζήσουν πια όπως θέλουν. Κι ενώ ο Μιχάλης στρέφεται πάλι στην Άννα και την αιφνιδιάζει ζητώντας της να βρεθούν ξανά, η Μαρίνα φτάνει σε ακραίες καταστάσεις προκειμένου να μάθει πληροφορίες και να βρει την κόρη της. Από την άλλη πλευρά, ο Αντρέας, επιστρέφοντας σπίτι για να πάρει κάποια πράγματα, πετυχαίνει τη Ρένα με το Σταύρο και είναι και για τους τρεις μια άβολη στιγμή.

Γυναίκα χωρίς όνομα – Σούπερ αποκλειστικό! «Η Κάτια και ο Φώτης είναι οι γονείς σου»!
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το παιχνίδι που παίζει η μοίρα στη Μαρίνα. Η Μάρθα είναι κοντά σε μια αποκάλυψη που αποφεύγει ακόμα και να πιστέψει. Ομως η πραγματικότητα δεν αλλάζει…

*Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και δεν λέει να κλείσει με τίποτα. Οταν η Αγγελική έλεγε στη Μάρθα αυτά που συνέβαιναν στο ίδρυμα, τα όσα ξέρει για την Κάτια και εκείνα που αφορούν στο παρελθόν της, η γυναίκα δεν μπορούσε ποτέ να διανοηθεί την έκταση των αποκαλύψεων. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα είχαν αντίκτυπο, και μάλιστα άμεσο, στη δική της ζωή αλλά κυρίως της Μαρίνας. Η παρέα που κάνει με τον Φώτη, με τον οποίο έχει έρθει κοντά, και οι πληροφορίες που λαμβάνει αποσπασματικά από εκείνον, έχουν αρχίσει να γίνονται σαν ένα παζλ στο μυαλό της που αρχίζει σιγά-σιγά να ενώνεται. Η Μάρθα συνδυάζει, λοιπόν, κάποια γεγονότα και αρχίζει να υποψιάζεται κάτι που αρχικά της φαίνεται αδιανόητο. Ωστόσο όλα τα στοιχεία οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα, ότι ο Φώτης και η Κάτια έχουν παρελθόν.

Σε μια συνάντησή τους ζητάει να μάθει την αλήθεια. «Τι είναι αυτό που κρύβεις, Φώτη;», τον ρωτάει. «Τι εννοείς;», λέει σαστισμένος εκείνος. «Την Κάτια την γνώριζες από παλιά. Ετσι δεν είναι;». Ο Φώτης δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. «Πες μου. Την ήξερες από παλιά; Είχατε σχέση;». Τελικά ο άντρας αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Μάρθα ότι αυτή είναι η αλήθεια. Και τότε η γυναίκα επιβεβαιώνει την πιο τρελή της σκέψη. Πως η Μαρίνα όχι μόνο είναι κόρη της Κάτιας αλλά και του Φώτη. Σαστίζει ακόμη κι εκείνη με τα όσα ανακαλύπτει. Τελικά δεν ήταν τόσο προετοιμασμένη όσο και η ίδια περίμενε. Τώρα η Μάρθα έχει διπλό δίλημμα. Πρέπει κάποια στιγμή να πει την αλήθεια όχι μόνο στη Μαρίνα αλλά και στον Φώτη, ο οποίος νομίζει ότι η κόρη του έχει πεθάνει. Το θέμα είναι ποια είναι η κατάλληλη αυτή ώρα και πώς θα μπορέσει να σηκώσει μόνη της το βάρος των αποκαλύψεων.


Η Μαρίνα σε επικίνδυνα μονοπάτια
Οι επιλογές της Μαρίνας, προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη της εξαφανισμένης Ελπίδας, τη φέρνουν συνεχώς αντιμέτωπη με κινδύνους, οι οποίοι όμως δεν καταφέρνουν να κάμψουν την αποφασιστικότητά της. Η κοπέλα συνεχίζει να δουλεύει στο μπαρ για να πλησιάσει τον Γιάννη και να του αποσπάσει πληροφορίες για τις παράνομες υιοθεσίες. Αποφασισμένη μπαίνει κρυφά στο σπίτι του, όταν εκείνος επιστρέφει αναπάντεχα. Η Μαρίνα συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι μαζί του φτάνοντας στα άκρα, ενώ παράλληλα ζητάει από τη Ρένα να τη βοηθήσει να του στήσουν παγίδα. Η Κάτια, όμως, θα είναι η πρώτη που θα ανακαλύψει τις κινήσεις της Μαρίνας και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την εμποδίσει από το να μάθει οτιδήποτε. Μείνετε συντονισμένοι στο TV24 και το Youweekly.gr! Έρχονται και άλλα ρεπορτάζ…

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση