Ο Γιώργος Μαυρίδης ανάρτησε νέες φωτογραφίες με το κακοποιημένο σκυλάκι που έχει υιοθετήσει

SHOWBIZ

Το σκυλάκι είχε βρεθεί ακρωτηριασμένο με κομμένα αυτιά και πόδια – Ο παρουσιαστής και tatoo artist το υιοθέτησε από τη φιλοζωική που έσωσε το άτυχο ζώο

Λίγους μήνες πριν, τον Σεπτέμβριο, ένα σκυλάκι είχε βρεθεί ακρωτηριασμένο στην Ξάνθη, με κομμένα τα αυτιά και τα πόδια του.

Οι φιλιοζωικές οργανώσεις κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν σώσουν το άτυχο σκυλάκι, την Παλόμα όπως τη φώναζαν. Η είδηση είχε γίνει ευρέως γνωστή, γεγονός που ευαισθητοποίησε τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα και αποφάσισε να υιοθετήσει την Παλόμα.

Ο παρουσιαστής, δίνει στην Τσίχλα, όπως την ονόμασε ο ίδιος, την αγάπη και τη φροντίδα που της αξίζει. Μάλιστα, το σκυλάκι πάσχει από μεγαοισοφάγο, από τα μαρτύρια που πέρασε, μία αρρώστια που δεν είναι καθόλου εύκολη να αντιμετωπιστεί.

mavridis2

Η σπάνια αυτή ασθένεια congenital megaesophagus (μεγαοισοφάγος) είναι μια κατάσταση στην οποία ο οισοφάγος διευρύνεται και αδυνατεί να πιέσει την τροφή στο στομάχι. Για αυτό το λόγο πρέπει κάποιος να τρώει μόνο όρθιος και να παραμένει σε αυτή τη θέση για τα επόμενα 20-30 λεπτά που ακολουθούν το γεύμα, ώστε η βαρύτητα να υποβοηθά την κάθοδο της μπουκιάς στο στομάχι.
Ο παρουσιαστής, όμως, είναι πρόθυμος να βοηθήσει τη νέα του φίλη, την Τσίχλα, να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες.

protothema

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση