7 Πράγματα Που Οι Άνδρες Προσέχουν Κρυφά Στις Γυναίκες! | ΕΙΚΟΝΕΣ

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει η πεποίθηση ότι οι άνδρες δεν δίνουν προσοχή στις μικροσκοπικές λεπτομέρειες και βλέπουν τα πράγματα επιφανειακά. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι συνήθως ενδιαφέρονται για πράγματα που οι γυναίκες δεν σκέφτονται καν.

Και φυσικά, είναι καλό να τα γνωρίζετε, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Στη συνέχεια θα σας αναφέρουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες που οι άνδρες συνήθως παρατηρούν στις γυναίκες, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Έκφραση προσώπου

Είναι απολύτως λάθος να πιστεύουμε ότι οι άνδρες δεν μπορούν να διαβάσουν τα συναισθήματα: Κατά την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, όλοι οι άνθρωποι κέρδισαν αυτή την ικανότητα για να μπορούν να ξεχωρίσουν τους φίλους από τους εχθρούς τους.

Αποδεικνύεται ότι οι άντρες παρατηρούν όχι μόνο τα προφανή σημάδια όπως τα δάκρυα ή ένα χαμόγελο. Βλέπουν επίσης την αλήθεια που αντανακλάται σε μια παγωμένη ματιά και την μικρή απογοήτευση στα χείλη που σουφρώνονται.

Η ικανότητα ανάγνωσης του προσώπου, τους δίνει την ευκαιρία να καταλάβουν τι θέλουν οι γυναίκες ακόμη και πριν το συνειδητοποιήσουν οι ίδιες. Αυτή η μη λεκτική (χωρίς λέξεις) επικοινωνία μπορεί ακόμη και να διεγείρει τους άντρες, επειδή τους κάνει να αισθάνονται ξεχωριστοί.

Το χρώμα που προτιμά στα ρούχα

Αυτό το τέχνασμα είναι πολύ απλό. Όλοι γνωρίζουν ότι τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεσή μας, τα συναισθήματα και την όρεξή μας με διαφορετικούς τρόπους. Το κόκκινο συμβολίζει την ενέργεια και το πάθος. Το μαύρο συμβολίζει την κομψότητα, την αξιοπιστία και τη συστολή. Το ροζ συμβολίζει τη ζεστασιά και την τρυφερότητα.

Έτσι, όταν μια γυναίκα επιλέγει ένα συγκεκριμένο χρώμα για να βγει μαζί με τον φίλο ή τον σύζυγό της, στέλνει υποσυνείδητα μηνύματα σχετικά με τη διάθεσή της για το βράδυ και η διαίσθηση του συντρόφου της εισπράττει αυτά τα σημάδια.

Επιπλέον, υπάρχει η προσωπικότητα ανάλογα με τον τύπο χρώματος που χωρίζει τους ανθρώπους σε 4 κατηγορίες. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε αυτούς τους τύπους όταν συναντάτε νέους ανθρώπους, επειδή μπορείτε να μάθετε πολλά για τον χαρακτήρα τους από την εμφάνισή τους.

Είτε τραγουδά στο ντους είτε όχι

Όταν κάνουμε ντους, είμαστε ολομόναχοι. Είμαστε ήρεμοι και δεν νιώθουμε ντροπή. Το επίπεδο του στρες μειώνεται και ο εγκέφαλός μας αρχίζει να παράγει ντοπαμίνη, προκαλώντας αισθήματα ευχαρίστησης. Αυτές τις στιγμές, θέλουμε να τραγουδήσουμε ανάλογα με τη διάθεσή μας, είτε είναι καλή είτε κακή.

Στην πραγματικότητα, αυτή η συμπεριφορά βοηθά ένα άτομο να «επανεκκινήσει» και να χαλαρώσει, ακόμα και όταν ξέρει ότι κάποιος είναι στο σπίτι. Αυτό είναι καλό, γιατί αν αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τα συναισθήματά μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό θα έχει επίδραση στην ψυχή μας και θα μπορούσε να προκαλέσει άγχος και να οδηγήσει σε καβγάδες και διαφωνίες.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνδρες δίνουν προσοχή σε αυτή τη λεπτομέρεια, γιατί τους βοηθά να φανταστούν και να επεξεργαστούν τη διάθεση του συντρόφου τους, κάτι που θα τους βοηθήσει και για το μέλλον της σχέσης τους.

Ο τρόπος με τον οποίο γράφει μηνύματα

Μόνο οι πιο γενναίοι από εμάς είναι άνετοι δείχνοντας ακριβώς τα συναισθήματά τους και συζητώντας πραγματικά για αυτά. Οι περισσότεροι από εμάς (ειδικά εκείνοι που συνηθίζουμε να δίνουμε συμβουλές) προσπαθούμε να το κάνουμε χωρίς να επιδιώκουμε επαφή με τα μάτια. Τα γραπτά μηνύματα είναι ένας χώρος όπου οι γυναίκες μπορούν να αποκαλύψουν τα αληθινά συναισθήματά τους, είναι συνήθως πιο ειλικρινείς και οι άνδρες το γνωρίζουν αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνδρες προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν όλα τα σημάδια που λαμβάνουν στα μηνύματα και παρακολουθούν πόσο συχνά, γιατί και πότε τα γράφουν οι γυναίκες.

Ακολουθεί ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός: Οι γλωσσολόγοι λένε ότι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε λένε πολλά για τον χαρακτήρα μας. Συχνές φράσεις όπως «Νομίζω, Αισθάνομαι» σημαίνουν ότι ένα άτομο επικεντρώνεται στον εαυτό του.

Αν κάποιος προσπαθεί συνεχώς να σας πείσει ότι είναι ειλικρινής χρησιμοποιώντας το «Στοίχημα, Πίστεψέ με», μπορεί να λέει ψέματα. Είναι πιο εύκολο να το καταλάβουμε μέσω των γραπτών μηνυμάτων και γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν με επιτυχία αυτή τη μέθοδο για να κάνουν κρίσεις σχετικά με το άλλο άτομο.

Ποτά που προτιμά

Λευκό κρασί και θαλασσινά, τζιν με τόνικ όταν βγαίνει με φίλους, κόκκινο κρασί όταν είναι αγχωμένη. Οι προτιμήσεις στα ποτά, καθώς και στα τρόφιμα και τα ρούχα, μπορούν να πουν πολλά για ένα άτομο.

Μερικοί άνδρες δίνουν προσοχή σε αυτό, ώστε να ξέρουν τι να παραγγείλουν την επόμενη φορά και μερικοί άλλοι το κάνουν για να μάθουν τη διάθεση του αγαπημένου τους προσώπου. Οι άνδρες επίσης παρατηρούν αν οι γυναίκες πίνουν επειδή απολαμβάνουν τη γεύση περιστασιακά ή αν είναι εθισμένες σε αυτό.

Ρούχα που φοράει για να εντυπωσιάσει

Ναι, οι άνδρες δίνουν προσοχή στα ρούχα. Δεν ενδιαφέρονται για τα εμπορικά σήματα, την καινούργια συλλογή ή τις τιμές. Αλλά θα δίνουν πάντα προσοχή στην αίσθηση κομψότητας, στυλ και σεξουαλικότητας.

Είναι επίσης δυνατό να καταλάβεις τη στάση μιας γυναίκας απέναντι σε έναν συγκεκριμένο τύπο, ανάλογα με το πώς ντύνεται: Αν πηγαίνει σε ένα ραντεβού με ένα πανέμορφο φόρεμα και με τα μαλλιά της αψεγάδιαστα, πιθανότατα ενδιαφέρεται πολύ για αυτόν τον άντρα, αλλά αν δεν περιποιηθεί ιδιαίτερα τον εαυτό της και εμφανιστεί με τα καθημερινά της ρούχα, αυτό είναι πιθανώς ένα κακό σημάδι.

Είναι επίσης σημαντικό πόσο σίγουρη νιώθει για τον εαυτό της. Εάν φαίνεται υπέροχη, αλλά αισθάνεται ντροπαλή και τρέμει σαν το φύλλο, δεν θα κάνει καλή εντύπωση. Αλλά αν είναι χαλαρή, δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει κανέναν και απλώς απολαμβάνει τον εαυτό της και την ατμόσφαιρα, αυτό μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της.

Εάν τρώει πολύ κρέας ή όχι

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γυναίκες προτιμούν να τρώνε σαλάτα σε ένα ραντεβού. Παραδέχονται ότι, αφενός, φοβούνται να δώσουν την εντύπωση της λαίμαργης που τρώει πολύ. Από την άλλη πλευρά, προσπαθούν να δείξουν ότι είναι υγιείς και προσέχουν τη διατροφή τους.

Στην πραγματικότητα, αυτή η συμπεριφορά έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι γυναίκες που τρώνε σαλάτες φαίνονται ντροπαλές και ως εκ τούτου, λιγότερο ελκυστικές σε σύγκριση με μια γυναίκα που παραγγέλνει μια μπριζόλα και φαίνεται σίγουρη και χαλαρή. Εκτός αυτού, σε αυτή την περίπτωση, οι άντρες αισθάνονται πιο άνετα επειδή είναι σε ένα ραντεβού με ένα ειλικρινές άτομο.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες πρέπει να τρώνε μόνο λιπαρά πιάτα για να εντυπωσιάσουν τους άνδρες. Απλά πρέπει να θυμούνται ότι μπορούν να παραγγείλουν ό,τι θέλουν, να μην διστάσουν αν θέλουν να φάνε κοτόπουλο αντί για σαλάτα και να χαλαρώσουν.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

Πηγή: brightside.me

Photos: depositphotos 

Διαβάστε περισσότερα
Loading...