Φωτογράφος Στη Μύκονο Έβαλε Ληστές Να Δέσουν Το Παιδί Του Για Να Κλέψει Τα 145.000 Ευρώ Της Γυναίκας Του

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της απίθανης περιπέτειας που έζησε γνωστή επιχειρηματίας του νησιού της Μυκόνου, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της με στόχο να της αποσπάσουν χρήματα …

Η είδηση θα περνούσε απαρατήρητη εάν δεν υπήρχε μια σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση, μια λεπτομέρεια που εξέπληξε ακόμα και τους άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Μυκόνου, οι οποίοι είχαν αναλάβει την εξιχνίαση της.

Τι είχε συμβεί: Μια επιχειρηματίας σέρβικης καταγωγής, ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων και αξεσουάρ στα Ματογιάννια, κατήγγειλε ότι άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της και της απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 145.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είχε κρύψει σε συγκεκριμένο σημείο που μόνο η ίδια και ο σύζυγος της ήξεραν.

Οι ληστές που εισέβαλαν στην οικία της ακινητοποίησαν πρώτο το πεντάχρονο τους παιδί δένοντας το στο κρεβάτι με συνέπεια να υποστεί σοκ από τον φόβο και την ταραχή και ύστερα την μητέρα του.

Κατευθύνθηκαν προς το σημείο στο οποίο βρίσκονταν τα χρήματα δείχνοντας με τις κινήσεις τους πως ήξεραν εκ των προτέρων που ακριβώς έπρεπε να ψάξουν.

Με συνοπτικές κινήσεις άρπαξαν τα λεφτά και τράπηκαν σε φυγή. Παρότι οι κάμερες του σπιτιού “έπιασαν” τις κινήσεις των ληστών, έως και σήμερα τουλάχιστον οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να τους συλλάβουν.

Όμως οι αστυνομικοί του Α.Τ Μυκόνου εξετάζοντας προσεχτικά το υλικό από τις κάμερες καθώς και την μαρτυρία της επιχειρηματία, κάλεσαν για κατάθεση τον σύζυγο της, θεωρώντας τον ύποπτο.

Με βάση τις πληροφορίες, ο σύζυγος της επιχειρηματία φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις κι έπειτα από πιέσεις αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι εκείνος ήταν που οργάνωσε την ληστεία στο σπίτι του.

Η συγκεκριμένος επιχειρηματίας, σέρβικης καταγωγής ζει αρκετά χρόνια στη Μύκονο, θεωρείται άτομο συμπαθές στη τοπική κοινωνία και ουδέποτε είχε δώσει δικαιώματα, όπως και ο σύζυγος της, ο οποίος ασχολείται με την φωτογραφία ενώ παράλληλα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα θετικών επιστημών.

Ο δράστης οδηγήθηκε στη Σύρο ώστε να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Loading...