Αστυνομικός τραβάει και βρίζει 65χρονη γυναίκα! Το βίντεο που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις!

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο, με ένα αστυνομικό από την Τζόρτζια, που τραβάει μια 65χρονη για να βγει από το αυτοκίνητό της, ενώ την έβρισε κιόλας.

Το περιστατικό συνέβη στις 4 Μαΐου, έξω από την Ατλάντα και το αστυνομικό τμήμα ξεκίνησε έρευνα, ενώ ο αστυνομικός παραιτήθηκε. Διαβάστε παρακάτω….

Η αστυνομία σταμάτησε την 65χρονη, επειδή άλλαξε λωρίδα με αποτέλεσμα παραλίγο να προκαλέσει σύγκρουση. Εκείνη αρνήθηκε να υπογράψει την κλήση, όπως προβλέπει η νομοθεσία στην Τζόρτζια και την προειδοποίησαν ότι θα συλληφθεί. Η ένταση κορυφώθηκε όταν έφτασαν ενισχύσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ταραγμένη 65χρονη χτύπησε αστυνομικό με την πόρτα του οχήματος, προσπαθώντας να την κλείσει. Της είπαν ότι συλλαμβάνεται, αλλά εκείνη δεν βγήκε από το αυτοκίνητο όπως της ζητήθηκε. «Δεν κάνεις εσύ κουμάντο, βγάλε τον γαμ@@@νο σκασμό και βγες από το αυτοκίνητο», της ούρλιαξε ένας αστυνομικός, ενώ λίγες στιγμές αργότερα την τράβηξε από το χέρι βίαια, με συνέπεια να αρχίσει να φωνάζει η γυναίκα.

Η αστυνομία παραδέχθηκε ότι ο ένστολος παρενέβη χρησιμοποιώντας γλώσσα και τακτικές που δεν είναι πρέπουσες και ήταν ακόμη και εμπρηστικές.

Δείτε το βίντεο:


youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...