Η καμπάνια – γροθιά στο στομάχι που θα σε κάνει να αγαπήσεις το κορμί σου ακριβώς όπως είναι

ΓΥΝΑΙΚΑ

Η καμπάνια αυτή δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που η βιομηχανία της μόδας επιλέγει να προβάλλει. Αυτή την –φαινομενικά τουλάχιστον- άψογη εικόνα που θα δει κανείς ξεφυλλίζοντας κάθε περιοδικό μόδας ή πέφτοντας πάνω στις διαφημίσεις γνωστών εταιρειών που σκοπό έχουν να προβάλλουν τη γυναίκα στην τελειότερη εκδοχή της.

Καλά όλα αυτά, όμως, τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Πόσες γυναίκες έχουν ταυτιστεί με τα συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς στα οποία ολόκληρη η βιομηχανία της μόδας στηρίζεται; Για να είμαστε ειλικρινείς, ελάχιστες.

Αυτό ακριβώς το θέμα αποφάσισε να θίξει και η Βρετανή Sylvia Mac -μια γυναίκα που αποδείχτηκε πραγματικός survivor όταν στην ηλικία τον τεσσάρων έπεσε σε ένα βαρέλι με νερό που έβραζε- μέσα από το project – γροθιά στο στομάχι που παρουσίασε.

Πρόκειται για την καμπάνια «Love Disfigure» η οποία παρουσιάζει την πραγματικότητα ενός κορμιού γεμάτο σημάδια που προκλήθηκαν είτε από κάποιο ατύχημα είτε λόγω δερματικών παθήσεων ή άλλων προβλημάτων υγείας.

Σε αυτή, ποζάρουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά, όλοι με φανερά τα σημάδια πάνω στο κορμί τους, φορώντας τα μαγιό τους και περνώντας το δικό τους μήνυμα.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεις τις δυσμορφίες του κορμιού σου. Πρόκειται για ακόμα ένα στοιχείο της μοναδικότητάς σου», δηλώνει η Sylvia, η οποία κατάφερε να κάνει το project της viral μέσα σε ελάχιστες ώρες.

«Δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τα σημάδια του κορμιού και του προσώπου σου», καταλήγει, παραδίδοντας μαθήματα αυτοπεποίθησης.

Πρόκειται σίγουρα για κάτι τόσο μοναδικό που αξίζει την προσοχή μας, δεν νομίζεις;limeandlife

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Leave a Reply