Καθαρίστε το Μπάνιο σας Μόνο με Αυτό το Μαγικό Αντικείμενο!

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΣΠΙΤΙ

Με αυτό το αντικείμενο μπορείτε να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τον νεροχύτη, τη μπανιέρα και τη λεκάνη της τουαλέτας σας. Μιλάμε για την ελαφρόπετρα που χρησιμοποιείτε κυρίως για τον καλλωπισμό των κάτω άκρων σας.

Η ελαφρόπετρα μπορεί να αφαιρέσει ακόμα κι το πουρί από την τουαλέτα σας. Δείτε βήμα προς βήμα πώς με αυτόν τον απόλυτα φυσικό τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε το πιο λαμπερό, από καθαριότητα μπάνιο!

1. Βρείτε την: Αγοράστε μια ελαφρόπετρα από καταστήματα με είδη καλλωπισμού. Η ελαφρόπετρα είναι μια πέτρα οργανικής προέλευσης, συγκεκριμένα διαμορφώνεται από λάβα.

2. Ο λεκές: Το πουρί στο δαχτυλίδι της λεκάνης εμφανίζεται συχνά και δεν αποχωρεί σε βάθος με τη χρήση του απλού σφουγγαριού.

3. Test it: Η σκληρή υφή της μπορεί να σας κάνει να φοβάστε να την τρίψετε πάνω στα είδη υγιεινής σας. Αν και συνήθως δεν προκαλεί γρατζουνιές καλό θα ήταν να την δοκιμάζατε σε μια ακρούλα για την αποφυγή ατυχημάτων.

4. Το αποτέλεσμα: Αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα, το αποκτάτε αφού τρίψετε όλες τις βρώμικες επιφάνειες με ελαφρόπετρα και ξεβγάλετε μόνο με νερό. Δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο!

Πηγή: spirossoulis.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...