5 Τρόποι Για Να Ξεφορτωθείτε Το Λίπος Κάτω Από Τα Χέρια!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΔΙΑΙΤΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ

Η συσσώρευση λίπους στα μπράτσα μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, αλλά με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείτε να μειώσετε το φαινόμενο. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε πώς να επιλέξετε τα ρούχα που φοράτε καθώς κι ένα σουτιέν που σας ταιριάζει και σας αναδεικνύει καλύτερα.

Μπορεί όταν βάζετε το σουτιέν σας να έρχεστε μπροστά σε μια άβολη διαπίστωση. Υπάρχει κάτι που διαταράσσει την ομαλή γραμμή του στήθους σας και αυτό είναι κάμποσο συσσωρευμένο λίπος μεταξύ της μασχάλης και του στήθους σας. Μάθετε και εσείς τους τρόπους για να ξεφορτωθείτε το λίπος κάτω από τα χέρια!

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για πολύ κοινό πρόβλημα στις γυναίκες, ανεξάρτητα από το βάρος ή την ηλικία τους.

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη περιοχή του σώματος στην οποία υπάρχει η τάση να συσσωρεύεται αρκετό λίπος, το οποίο μερικές φορές μπορεί να εκτείνεται στην πλάτη. Με αυτόν τον τρόπο σχηματίζονται ενοχλητικές πτυχώσεις στο δέρμα, κάτι που είναι ιδιαίτερα προφανές όταν φοράτε στενά ή εφαρμοστά ρούχα.

Τι μπορείτε να κάνετε; Κάτι ενδιαφέρον που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ενώ πολλές γυναίκες επιλέγουν τη χειρουργική οδό για να αφαιρέσουν το λίπος, αυτό τείνει να επανεμφανίζεται. Αυτό δεν οφείλεται βέβαια σε κάποια κατάρα, αλλά στον ίδιο τον γενετικό σας κώδικα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να παραδώσετε τα όπλα και να αποδεχτείτε αυτές τις αντιαισθητικές πτυχώσεις ανάμεσα στους ώμους και το στήθος σας;

Φυσικά και όχι!

Το κλειδί για να νιώθει κάποιος καλά είναι να αποδεχθεί το σώμα του.Ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε το δικαίωμα να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βελτιώσετε την εικόνα του.

Αν ακολουθήσετε αυτές τις πέντε βασικές συμβουλές μπορείτε να μειώσετε την παρουσία αυτού του λίπους και να το καταστήσετε λιγότερο αισθητό.

Πρώτον, θα εξηγήσουμε τι προκαλεί αυτή τη διαταραχή και πώς να μειώσετε τον αντίκτυπό της.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας γίνει εμμονή. Όπως επισημάνθηκε ήδη, αποτελεί κοινό πρόβλημα μεταξύ των γυναικών.

Εάν το λίπος στην περιοχή αυτή εκτείνεται και στην πλάτη, ωστόσο, σε βαθμό μάλιστα που η εμφάνισή του σας εμποδίζει να φοράτε ορισμένα είδη ρούχων, δεν είναι ποτέ αργά για να κάνετε μερικά απλά βήματα που θα βελτιώσουν τον τρόπο που αντικρίζετε την εικόνα σας.

Ας δούμε τώρα τις πιο κοινές αιτίες για τη συσσώρευση λίπους κάτω από τα χέρια:

Ακριβώς όπως το λίπος μπορεί να συσσωρευτεί στην κοιλιά, στους γοφούς, στους γλουτούς, στους μηρούς ή στα μπράτσα, μπορεί να εγκατασταθεί και στην πλάτη, στο στήθος και στην κάτω πλευρά των χεριών. Η αιτία έχει σχεδόν πάντα γενετική βάση, όπως αναφέραμε παραπάνω.

Σημειώστε επίσης πως αν αυτός ο τύπος λίπους εμφανίζεται ξαφνικά και φαίνεται να είναι φτιαγμένος από οζίδια, πρέπει να ενημερώσετε αμέσως το γιατρό σας, μιας και μπορεί να πρόκειται για φλεγμονώδη λεμφαδένα.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να καταναλώνετε περισσότερους σύνθετους υδατάνθρακες, όπως:

Συστατικά

Οδηγίες παρασκευής

Θα χρειαστεί να αφιερώσετε περίπου 30 λεπτά την ημέρα για την άσκηση και την τόνωση των χεριών σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα βαράκια σας και κάποια άνετα ρούχα.

Η εκτέλεση ασκήσεων με σανίδα δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς απαιτεί μεγάλη αντοχή και ικανότητα.

Εάν μπορείτε να συνηθίσετε να αφιερώσετε 15 λεπτά σε αυτήν την άσκηση κάθε μέρα, θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα.

Είναι τόσο απλό. Όταν έχετε κανονικό βάρος, καλή υγεία και το μόνο πρόβλημα που βλέπετε είναι το άσχημο λίπος κάτω από τα χέρια σας, μην ανησυχείτε. Απλώς επιλέξτε ένα καλό σουτιέν.

Αποφύγετε τα σουτιέν με μικρότερα μεγέθη. Εκτός από το ότι βλάπτουν την υγεία σας, κάνουν το δέρμα να πτυχώνεται, αποτέλεσμα που γίνεται εύκολα αντιληπτό κάτω από τα ρούχα σας.

Ψάξτε για συγκεκριμένα σουτιέν που προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη. Έχουν μεγαλύτερες θήκες και φαρδύτερους ιμάντες.

Χάρη σε αυτή την απλή αλλαγή, το στήθος σας δεν θα συμπιέζεται σχηματίζοντας »δίπλες» στην ένωση με τα χέρια. Από την άλλη, τα ρούχα σας θα έχουν φανταστική εφαρμογή!

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής. Το truelife.gr δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, άσκηση, διατροφή, εφαρμογή φαρμάκων ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ενέργεια που προκύπτει από την ανάγνωση ή την παρακολούθηση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Πηγή: meygeia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Loading...