Μαμά ουρακοτάγκος φιλάει το νεογέννητο μωρό της και οι φωτογραφίες είναι ό,τι πιο γλυκό είδατε σήμερα

PETS

Αυτή είναι η τρυφερή στιγμή που μία σπάνια θηλυκιά ουρακοτάγκος σκύβει για να φιλήσει το νεογέννητο μωρό της.

Η νέα μαμά Dee Dee φωτογραφήθηκε να κουβαλάει το κοριτσάκι της λίγες μέρες μετά τη γέννησή του στο ζωολογικό κήπο Lowry Park της Τάμπα, στη Φλόριντα.

Αυτή είναι η τρυφερή στιγμή που ένας σπάνιος ριγκουτάνος ​​της Βόρνειας κλίνει για να φιλήσει το νεογέννητο μωρό της στο Tampa's Lowry Park Zoo στη Φλόριντα

Το μωρό γεννήθηκε αυτό το μήνα ζυγίζοντας μόλις τρία κιλά.

Ο ζωολογικός κήπος ανακάλυψε ότι η Dee Dee ήταν έγκυος τον Οκτώβριο χρησιμοποιώντας ένα τεστ εγκυμοσύνης για ανθρώπους.

Η μητέρα των πέντε Dee Dee γεννήθηκε το κοριτσάκι της τον περασμένο μήνα. Ο γενικός επιμελητής Chris Massaro δήλωσε: «Πρόκειται για μια σημαντική γέννηση για ολόκληρο τον πληθυσμό των βορείων οραγγουτανών που πλήττονται σοβαρά από κινδύνους»

Ο Δρ. Ray Ball, ο οποίος εργάζεται στον ζωολογικό κήπο, δήλωσε: “Η Dee Dee συνεχίζει να τα πάει περίφημα με το θηλυκό μωρό της. Ως έμπειρη μητέρα 5 παιδιών, δεν είχε κανένα πρόβλημα.”

“Παρακολουθούσαμε συχνά την εγκυμοσύνη της. Τα μηχανήματα μπορούν να καθορίσουν την ημέρα της γέννας αλλά η μαμά καθορίζει την ώρα.”

“Αφού διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, την αφήσαμε να φροντίσει φυσιολογικά – κι έτσι, αποφάσισε εκείνη το πότε θα ήταν η ώρα να γεννήσει το μωρό της.”

Ο Δρ Ray Ball, ο οποίος εργάζεται στον ζωολογικό κήπο, δήλωσε: «Η Dee Dee συνεχίζει να κάνει καλά με το θηλυκό μωρό της. Ως έμπειρη μητέρα, δεν έδειξε κανένα σημάδι για πιθανά προβλήματα "

Ο ζωολογικός κήπος φιλοξενεί σήμερα 7 απειλούμενους με εξαφάνιση ουρακοτάγκους και το μωρό αυτό είναι ο δέκατος ουρακοτάγκος του Βόρνεο που γεννιέται εκεί.

Πρόσθεσε: «Ελπίζουμε η ιστορία της Dee Dee να εμπνέει το κοινό να γίνει υποστηρικτής για αυτό το απίστευτο είδος και να μάθει για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην άγρια ​​φύση»

Ο γενικός επιμελητής Chris Massaro δήλωσε: “Αυτή είναι μια σημαντική γέννηση για ολόκληρο τον πληθυσμό των ουρακοτάγκων του Βόρνεο που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.”

Ο ζωολογικός κήπος φιλοξενεί επί του παρόντος μια ομάδα επτά απειλουμένων με εξαφάνιση ουρακοτάγκων, και το μωρό είναι το δέκατο τέταρτο Bornean ορανγκουτάνος ​​που γεννήθηκε εκεί

“Ελπίζουμε η ιστορία της Dee Dee να εμπνεύσει το κοινό να γίνει υποστηρικτής σε αυτό το απίστευτο είδος και να μάθει για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην άγρια ​​φύση.”

Ο γενικός επιμελητής Chris Massaro δήλωσε: «Πρόκειται για μια σημαντική γέννηση για ολόκληρο τον πληθυσμό των βορείων οραγγουτανών που πλήττονται σοβαρά από κινδύνους»

Οι ουρακοτάγκοι του Βόρνεο που έχουν απομείνει σήμερα είναι μόλις 104.700, αριθμός που δείχνει τον εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο εξαφάνισής τους.

διαφορετικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Leave a Reply