Με Αυτόν Τον Τρόπο Θα Ετοιμάσετε Το Σπίτι Για Τους Καλεσμένους Σας Σε 5 Λεπτά!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ

Όταν είστε οικοδεσπότης, οι ώρες πριν από κάποιο πάρτι ή κάποια συγκέντρωση φαίνεται να περνάνε πολύ γρήγορα. Τη μια στιγμή ετοιμάζετε τα καναπεδάκια σας και την άλλη… χτυπάει το κουδούνι!

Κάθε λεπτό, λοιπόν, μετράει – και κάποιες φορές έχετε πραγματικά λίγο χρόνο. Εμείς ήμασταν, όμως, περίεργοι: Τι θα γινόταν αν είχατε μόνο 5 λεπτά να ετοιμαστείτε για τους καλεσμένους σας;

Σίγουρα δεν μπορείτε να κάνετε την ίδια προετοιμασία όπως αν είχατε 4 ώρες χρόνο.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν φιλόξενο χώρο, όπου θα περάσετε καλά με φίλους.

5 λεπτά πριν φτάσουν οι καλεσμένοι Πηγαίνετε στο πιο πολυάσχολο δωμάτιο του σπιτιού όταν γίνονται πάρτι: στο μπάνιο. Ελέγξτε αν υπάρχει χαρτί τουαλέτας και βάλτε μερικά λουλούδια.

Αν δεν έχετε λουλούδια, βάλτε κάποιο άλλο διακοσμητικό το οποίο θα τραβάει την προσοχή των καλεσμένων σας!

4 λεπτά πριν φτάσουν οι καλεσμένοι Κάντε το ίδιο στην είσοδο του σπιτιού σας για να κάνετε μια πρώτη καλή εντύπωση.

Τα λουλούδια είναι πάντα στις προτιμήσεις μας, αλλά μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με οτιδήποτε έχετε που είναι όμορφο, ταιριάζει με το χωλ σας και θα αρέσει στους επισκέπτες σας.

3 λεπτά πριν φτάσουν οι καλεσμένοι Βάλτε έναν δίσκο με σοκολατάκια στο coffee table. Εναλλακτικά βάλτε οποιοδήποτε γλυκό έχετε, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, κρακεράκια κλπ.

Βάλτε επίσης μουσική – είναι από τα βασικά συστατικά μιας πετυχημένης βραδιάς. Αν νιώθετε πως ο χρόνος είναι λίγος για να διαλέξετε τι μουσική θα βάλετε, συντονιστείτε απλά στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό.

2 λεπτά πριν φτάσουν οι καλεσμένοι Ανάψτε κεριά. Θέλετε να φτιάξετε ατμόσφαιρα, οπότε ανάψτε οτιδήποτε κερί έχετε στο σπίτι σας.

Δημιουργούν όμορφο φωτισμό, που προδιαθέτει για οικείες συναναστροφές και διάθεση για παρέα και συζητήσεις.

1 λεπτό πριν φτάσουν οι καλεσμένοι Ντυθείτε, πάρτε βαθιά ανάσα και ετοιμαστείτε να περάσετε καλά. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να είστε άψογοι.

Ο σκοπός είναι να περάσετε ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε!

Πηγή: spirossoulis.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Leave a Reply