Πέντε styling tips που ακολουθούν οι stars για να δείχνουν πιο αδύνατες

ΣΤΥΛ

Ποιος είπε ότι οι Hollywood stars δεν έχουν ανασφάλειες με το σώμα τους; Όσο λεπτές και να είναι, όσο γυμνασμένες, όσο θηλυκή τουαλέτα και να έχουν πάντα ψάχνουν τρόπους και στυλιστικά τεχνάσματα για να δείχνουν πιο λεπτές και εμείς είμαστε εδώ για να τα καταγράψουμε και, γιατί όχι, να τα υιοθετήσουμε. Παρακάτω θα δεις ποια ρούχα και αξεσουάρ επιλέγουν 5 A-list celebrities για να φαίνονται πιο λεπτά συγκεκριμένα σημεία του κορμιού τους.

Είτε είναι αυτό η μέση, είτε οι γλουτοί, είτε η κοιλιά υπάρχει το κατάλληλο κομμάτι τόσο για να τα αναδείξεις τόσο και για να τα καλύψεις όπου αυτό χρειάζεται. Μην υποτιμάς ρούχα όπως το μακρύ παλτό ή μία απλή δερμάτινη ζώνη που μπορεί να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Θα δεις ότι, ανά περίπτωση, μπορεί να σου φανούν σωτήρια!
Jennifer Lawrence
Η Jennifer Lawrence με ζώνη στη μέση

H Victoria Beckham φοράει τις περισσότερες φορές μονοχρωματικά σύνολα γιατί ως γνωστόν «τα εμπριμέ παχαίνουν» και γενικά τα μεγάλα μοτίβα κάνουν την επιφάνεια που καλύπτουν να δείχνει ακόμα πιο «πλατιά».

Η Jennifer Lawrence φοράει ζώνη σχεδόν με όλα της τα σύνολα, ακόμα και με τα βραδινά φορέματά της έτσι ώστε να τονίζει την μέση της και να φαίνεται πιο λεπτή.

Η Kate Bosworth επιλέγει full skirts όταν θέλει να δώσει έμφαση στον πολύ αδύνατο κορμό της. Όσο πιο πολύ όγκο έχει η φούστα τόσο πιο μικρή φαίνεται η περιφέρεια και τόσο λιγότερο διαγράφονται οι γλουτοί.

Η Kate Hudson βάζει συχνά βαθύ ντεκολτέ (aka cleavage) το οποίο τραβάει την προσοχή στο sexy σημείο ανάμεσα στο στήθος και έτσι φαίνεται πιο λεπτός ο κορμός. Αρκεί να μην έχεις υπερβολικά μεγάλο στήθος οπότε το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως τολμηρό.

Η Kim Kardashian επιλέγει σταθερά μακριά πανωφόρια που μπορεί να καλύπτουν τους sexy γλουτούς της αλλά από την άλλη προσθέτουν ύψος και κάνουν τη σιλουέτα να φαίνεται πιο ψηλή.

queen

 
 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Leave a Reply