Οι 10 ηθοποιοί ”θησαυροφυλάκια” του Χόλιγουντ

SHOWBIZ


Αυτοί είναι οι 10 ηθοποιοί που σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, έφεραν στα στούντιο τα περισσότερα λεφτά για τη χρονιά που μας πέρασε!
Ο Βιν Ντίζελ κατατάχτηκε πρώτος στη λίστα του Forbes με τους ηθοποιούς που έφεραν τα περισσότερα κέρδη στα κινηματογραφικά στούντιο, καθώς οι εισπράξεις των εισιτηρίων από τις ταινίες του έφτασαν τα 1,6 δισ. δολάρια, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να προέρχεται από την κινηματογραφική σειρά «Fast and the Furious».


Η όγδοη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017 και έφτασε τα 1,2 δισ. δολάρια στο διεθνές box office. Η ίδια ταινία ώθησε στη δεύτερη θέση της λίστας τον συμπρωταγωνιστή της ταινίας, Ντουέιν Τζόνσον, με το ακαθάριστο ποσό εισπράξεων από τις ταινίες του να ανέρχεται στα 1,5 δισεκατομμυρία δολαρία.
Το 2017, ο Τζόνσον πρωταγωνίστησε επίσης στο «Baywatch» αλλά και στο «Jumanji: Welcome to the Jungle».
Η αστέρας της ταινίας «Wonder Woman» Γκαλ Γκαντόν κατατάχθηκε τρίτη με ακαθάριστο ποσό εσόδων από ταινίες στα 1,4 δισεκατομμυρία δολαρία, ενώ η Έμα Γουάτσον ακολούθησε με σχεδόν 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.
Στη λίστα του 2016 πρώτη ήταν η Σκάρλετ Γιόχανσον, στη δεύτερη θέση ήταν οι συμπρωταγωνιστές της στο «Captain America» Κρις Έβανς και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.
Κανένας από τους τρεις ηθοποιούς δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του 2017.

*Ο υπολογισμός έγινε λαμβάνοντας υπόψη τις πωλήσεις των ταινιών μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν οι ταινίες κινούμενων σχεδίων, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν οι φωνές των ηθοποιών.

Τζον Μπογιέγκα – 815 εκατ. δολάρια

Κρις Χέμσγουορθ – 845 εκατ. δολάρια

Κρις Πρατ – 864 εκατ. δολάρια

Τομ Χόλαντ 888 εκατ. δολάρια

Ντέιζι Ρίντλεϊ – 1,08 δισ. δολάρια

Τζόνι Ντεπ – 1,1 δισ. δολάρια

Έμα Γουάτσον – 1,3 δισ. δολάρια

Γκαλ Γκαντόν – 1,4 δισ. δολάρια

Ντουέιν Τζόνσον – 1,5 δισ. δολάρια

Βιν Ντίζελ – 1,6 δισ. δολάρια


Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Leave a Reply