Αποτελεσματική Μέθοδος Για Να Καλύψετε Τα Γκρίζα Μαλλιά Χωρίς Χημικές Ουσίες!

ΜΑΛΛΙΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ

Το ανθρώπινο σώμα εκτίθεται καθημερινά σε παράγοντες που προκαλούν κάποια βλάβη. Για παράδειγμα, μια δραστηριότητα τόσο απλή όσο το τζόκινγκ (αν δεν γίνει σωστά) μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα στα οστά. Ωστόσο, το σώμα έχει τις μεθόδους του για να επιδιορθώσει αυτή τη ζημιά.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα μαλλιά και τη φθορά που υφίστανται. Τα μαλλιά είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και ακόμη και μια αλλαγή του καιρού μπορεί να τα επηρεάσει, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα.

Όπως κάθε άλλο όργανο του σώματος, τα μαλλιά πρέπει να λαμβάνουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να είναι όμορφα και υγιή. Για τον λόγο αυτό, μπορούμε να πούμε ότι τα υγιή μαλλιά είναι συνδυασμός της καλής διατροφής, της ηλικίας, της σωστής φροντίδας, του κατάλληλου κλίματος και της ορμονικής ισορροπίας.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές μέθοδοι που μπορούν να μας βοηθήσουν να τα διατηρήσουμε απαλά και μεταξένια. Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να συνδυάσουμε τους προαναφερθέντες παράγοντες, υπάρχουν τρόποι που μας βοηθούν να έχουμε όμορφα μαλλιά με φυσικό χρώμα.

Πολλοί από αυτούς σχετίζονται με φυσικές θεραπείες, όπως στην περίπτωση που θα σας αναφέρουμε στη συνέχεια.

Υλικά:

-Τζίντζερ: (Θα χρειαστούμε 1 ρίζα αυτού του φυτού)
-Ελαιόλαδο (1 κουταλιά της σούπας)
-Μέλι (1 κουταλιά της σούπας)

Προετοιμασία & Χρήση:

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψιλοκόψετε τη ρίζα του τζίντζερ και να τη στύψετε καλά για να βγάλετε όλο τον χυμό του.

Στη συνέχεια, ρίξτε το υγρό σε ένα δοχείο μαζί με τα άλλα δύο συστατικά και αναμείξτε πολύ καλά. Η φυσική θεραπεία περιποίησης των μαλλιών σας είναι έτοιμη.

Αυτό το μείγμα πρέπει να εφαρμόζεται στις τρίχες μία φορά την εβδομάδα σε βρεγμένα μαλλιά. Θα πρέπει να το αφήσετε να ενεργήσει για περίπου 40 λεπτά. Τέλος, θα ξεβγάλετε τα μαλλιά σας ως συνήθως με το αγαπημένο σας σαμπουάν και άφθονο νερό.

Άλλα βασικά οφέλη που το τζίντζερ προσφέρει στα μαλλιά μας είναι:

– Ενεργοποιεί την σωστή κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής
– Επιταχύνει την ανάπτυξη των τριχών
– Πυκνά μαλλιά
– Γερά μαλλιά
– Εξουδετερώνει την πιτυρίδα

truelife

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Leave a Reply