Ψάχνεις για στιλό και δεν βρίσκεις; Δοκίμασε αυτό το μανικιούρ και θα… «γράψεις»! (video)

ΝΥΧΙΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ


Είναι απαραίτητο να κρατήσεις σημειώσεις ή να γράψεις ένα μήνυμα και δεν μπορείς να θυμηθείς που είδες τελευταία φορά ένα στιλό και ψάχνεις απεγνωσμένα; Μην σκας, η λύση είναι στα χέρια σου ή για την ακρίβεια στα νύχια σου!
Ενα προσεγμένο μανικιούρ σημαίνει πολλές φορές πως θυσιάζεις την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σου για χάρη της καλής σου εμφάνισης. Όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που θυσιάζεις την πρακτικότητα για την… πρακτικότητα και τελικά δεν έχεις καθόλου!

You will never lose your pen again 😂✒

A post shared by Tony's Nails (@tonysnail) on

Σου έχουμε την τέλεια νέα πρόταση για το μανικιούρ, που έρχεται εγκαίρως για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των νέων φοιτητριών που ξεκινάνε αυτήν την εποχή τις σπουδές τους ή της σύγχρονης εργαζόμενης που χάνει όλα τα στιλό στο γραφείο και δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της. Να σε φωνάξει ο διευθυντής στη σύσκεψη και να μην μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις; Ντροπή!
Ο Λονδρέζος nail artist Tony Lo, γνωστός για τις extreme δημιουργίες του, σε σώζει, κάνοντας τη νέα του πρόταση για μανικιούρ που θα σε μετατρέψει σε κανονικό πολύγραφο!

Nails art !😍💎👸

A post shared by Tony's Nails (@tonysnail) on

Εφαρμόζοντας μύτες στιλό, αντί για το κλασικό ψεύτικο νύχι και στολίζοντας τη δημιουργία με μπόλικα στρας και πέτρες, έχεις στη στιγμή παντού και πάντα τη δυνατότητα να αφήσεις το σημάδι σου στη μόδα!
‘Νταξ’ δεν είναι και πολύ πρακτικό, αλλά στο κάτω – κάτω της γραφής σου λύνει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στην καθημερινότητά σου και ας μην είναι το πιο σημαντικό.

Im not crazy im nails artists 💖 😍 💅 @tonysnail @tonysnail @tonysnail

A post shared by Tony's Nails (@tonysnail) on

Τώρα αν κάποιοι απορούν πως με ένα τέτοιο νύχι μπορείς να εκτελέσεις κάποιες άλλες δραστηριότητες, όπως π.χ. να ξυστείς, να εφαρμόσεις το μακιγιάζ σου (γυναίκα είσαι μην ξεχνιόμαστε!), ή να χαϊδέψεις τον αγαπημένο σου, γράψ’ τους κυριολεκτικά!
Εξάλλου δεν θα υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτό το νύχι, ας μην κοροϊδευόμαστε…


Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Leave a Reply